Det siger kunderne

“Vi betragter Sherlock Web som en central del af den vidensdeling, forbedringsarbejde og dokumentation som skal understøtte HOFORs ambition om at skabe bæredygtige byer, grønt sikkert og billigt. Sherlock Web er et fleksibelt system der nemt kan tilpasses virksomhedens behov, samtidig med at den grundlæggende stabilitet og driftssikkerhed i systemet bevares. At Sherlock Web samtidigt er en prisbilligt system i forhold til konkurrerende systemer, er blot et ekstra plus. Vi vil gerne i den forbindelse fremhæve den gode service og lydhørhed som vi oplever fra leverandøren af Sherlock Web  European House of Quality”, – Christian S. Laursen, Teamleder Forretningsudvikling Ledelsessystem.

 

“De Sherlock Web moduler vi anvender i DOVISTA A/S udfylder fuldt ud vores krav til funktionalitet. Især sproglagene i dokumenthåndtering er vigtige for os. European House of Quality yder altid en god service, når vi har behov for opdateringer, tilpasninger eller fejlfinding. De bedste anbefalinger skal lyde herfra”, Søren Martin Mikkelsen, Corporate R&D Quality Manager, DOVISTA A/S.

 

“Sherlock Web har hjulpet os til at kunne producere og dokumentere plastkomponenter i verdensklasse til medico- og teknisk industri”, –  Jesper Damm, CEO, Kühn Plast A/S.

 

“Sherlock Web opfylder vores behov for dokumentstyring – ikke mindst i GDPR-henseende. Den kundesupport vi får hos European House of Quality er desuden både hurtig og effektiv”, – Lisbeth V. Thybo, Marketingkoordinator / PA, Genan Holding A/S.

 

“Det er en sand fornøjelse at arbejde sammen med European House of Quality, som lægger stor vægt på grundighed og kvalitet i deres arbejde, hvilket afspejles i ledelsessystemet Sherlock Web. Vi arbejder til daglig med specialiserede brancher som flyindustrien, hvor der er ekstra meget fokus på kontrol og sikkerhed. Sherlock Web hjælper os med at holde det nødvendige overblik, der sikrer både tilfredshed hos vore kunder og samtidig hos myndighederne”, – Dustin Paul Wilden, Chief Commercial Officer, Trier Industries A/S.

 

“Sherlock Web hjælper os med at overholde såvel vore egne procedurer som lovkrav og krav i kvalitets- og miljøstandarder”, – Birger Askjær Madsen, Kvalitets- og miljøchef, JAI Overfladebehandling A/S.

 

“I en branche med stigende krav til kvalitet, miljø og arbejdsmiljø, er det afgørende at have styr på dokumentationen. Sherlock Web er nu vores ledelsessystem, og Sherlock Web Mobile er blevet en integreret del af hverdagen for vore mobile medarbejdere, som kan finde instrukser, og som kan indrapportere hændelser i realtid.

European House of Quality har hjulpet os sikkert igennem en Triple ISO certificering på rekord tid, og har under hele processen været en professionel sparringspartner for vores projektafdeling”, –Per Eriksen, Projektdirektør, COO, Gardit A/S.

Back to Top