Det siger kunderne

“Jo mere vi bruger Sherlock web, desto mere indser vi, at det effektiviserer vores processer. Næsten hver gang vi introducerer en ny medarbejder til systemet, danner vi en ny ambassadør, der gerne vil udvide brugen.
Den intuitive brugerflade og de mange standardfunktioner, gør at vi næsten altid kan løse en given opgave hurtigt.
Når vi har brug for inspiration, support eller tilretning, er EHQ en værdsat, effektiv og pålidelig partner med meget højt kompetenceniveau.
Løbende bliver flere af vores processer understøttet af Sherlock med høj brugertilfredshed som resultat.”, Lars Peter Jespersen, Compliance Manager

 

“Sherlock Web er super til en virksomhed som vores. Det har været vigtigt, at vi har kunnet tilpasse systemet, så det svarer til vores “her og nu behov”. Det er nemt at implementere Sherlock’s moduler hos flere brugere, og sidst men ikke mindst, er Sherlock Teamets serviceniveau uden sidestykke, – også på de felter, hvor der er behov for decideret sparring i kvalitets regi. Desuden er Sherlock Teamet en vigtig partner i forbindelse med udvikling af vores kvalitetsstrategi”, Søren Saxosen, QA Manager.

 

“De Sherlock Web moduler vi anvender i DOVISTA A/S udfylder fuldt ud vores krav til funktionalitet. Især sproglagene i dokumenthåndtering er vigtige for os. European House of Quality yder altid en god service, når vi har behov for opdateringer, tilpasninger eller fejlfinding. De bedste anbefalinger skal lyde herfra”, Søren Martin Mikkelsen, Corporate R&D Quality Manager, DOVISTA A/S.

 

“Sherlock Web har hjulpet os til at kunne producere og dokumentere plastkomponenter i verdensklasse til medico- og teknisk industri”, –  Jesper Damm, CEO, Kühn Plast A/S.

 

“Sherlock Web opfylder vores behov for dokumentstyring – ikke mindst i GDPR-henseende. Den kundesupport vi får hos European House of Quality er desuden både hurtig og effektiv”, – Lisbeth V. Thybo, Marketingkoordinator / PA, Genan Holding A/S.

 

“Det er en sand fornøjelse at arbejde sammen med European House of Quality, som lægger stor vægt på grundighed og kvalitet i deres arbejde, hvilket afspejles i ledelsessystemet Sherlock Web. Vi arbejder til daglig med specialiserede brancher som flyindustrien, hvor der er ekstra meget fokus på kontrol og sikkerhed. Sherlock Web hjælper os med at holde det nødvendige overblik, der sikrer både tilfredshed hos vore kunder og samtidig hos myndighederne”, – Dustin Paul Wilden, Chief Commercial Officer, Trier Industries A/S.

 

“Sherlock Web hjælper os med at overholde såvel vore egne procedurer som lovkrav og krav i kvalitets- og miljøstandarder”, – Birger Askjær Madsen, Kvalitets- og miljøchef, JAI Overfladebehandling A/S.

 

“I en branche med stigende krav til kvalitet, miljø og arbejdsmiljø, er det afgørende at have styr på dokumentationen. Sherlock Web er nu vores ledelsessystem, og Sherlock Web Mobile er blevet en integreret del af hverdagen for vore mobile medarbejdere, som kan finde instrukser, og som kan indrapportere hændelser i realtid.

European House of Quality har hjulpet os sikkert igennem en Triple ISO certificering på rekord tid, og har under hele processen været en professionel sparringspartner for vores projektafdeling”, –Per Eriksen, Projektdirektør, COO, Gardit A/S.

Back to Top