Om os

European House of Quality

Vi er specialister i at udvikle software til kvalitets-, miljø- og arbejdsmiljøledelse, og vi har konsulenter, som kan guide virksomheder frem til succesfuld certificering og/eller akkreditering.

 

Det siger kunderne

“Vi betragter Sherlock Web som en central del af den vidensdeling, forbedringsarbejde og dokumentation som skal understøtte HOFORs ambition om at skabe bæredygtige byer, grønt sikkert og billigt. Sherlock Web er et fleksibelt system der nemt kan tilpasses virksomhedens behov, samtidig med at den grundlæggende stabilitet og driftssikkerhed i systemet bevares. At Sherlock Web samtidigt er en prisbilligt system i forhold til konkurrerende systemer, er blot et ekstra plus. Vi vil gerne i den forbindelse fremhæve den gode service og lydhørhed som vi oplever fra leverandøren af Sherlock Web  European House of Quality”, – Christian S. Laursen, Teamleder Forretningsudvikling Ledelsessystem.

 

“Sherlock Web har hjulpet os til at kunne producere og dokumentere plastkomponenter i verdensklasse til medico- og teknisk industri”, –  Jesper Damm, CEO, Kühn Plast A/S.

 

“Sherlock Web opfylder vores behov for dokumentstyring – ikke mindst i GDPR-henseende. Den kundesupport vi får hos European House of Quality er desuden både hurtig og effektiv”, – Lisbeth V. Thybo, Marketingkoordinator / PA, Genan Holding A/S.

 

“Det er en sand fornøjelse at arbejde sammen med European House of Quality, som lægger stor vægt på grundighed og kvalitet i deres arbejde, hvilket afspejles i ledelsessystemet Sherlock Web. Vi arbejder til daglig med specialiserede brancher som flyindustrien, hvor der er ekstra meget fokus på kontrol og sikkerhed. Sherlock Web hjælper os med at holde det nødvendige overblik, der sikrer både tilfredshed hos vore kunder og samtidig hos myndighederne”, – Dustin Paul Wilden, Chief Commercial Officer, Trier Industries A/S.

 

“Sherlock Web hjælper os med at overholde såvel vore egne procedurer som lovkrav og krav i kvalitets- og miljøstandarder”, – Birger Askjær Madsen, Kvalitets- og miljøchef, JAI Overfladebehandling A/S.

 

 

Introvideo

Se kort introduktionsfilm herunder, – klik på “play” ikonet.


EHQ

European House of Quality er familieejet, og blev etableret i 1999.

Vi har været på banen, siden det var moderne at sige kvalitetssikring, kvalitetsstyring, kvalitetsstyringssystem, kvalitetsledelsessystem, kvalitetskontrol, miljøstyring, miljøledelsessystem, arbejdsmiljøledelsessystem m.v., som i nyere tid ofte kaldes HSE & Q (Health Safety Environment and Quality), SHEQ (Safety Health Environment Quality), QHSE (Quality Health Safety Environment), SEMS (Safety and Environmental Management System), QEMS (Quality – Environmental Management System), EHSM (Environmental Health and Safety Management) eller blot kvalitetsledelse, miljøledelse, arbejdsmiljøledelse osv.


 Konsulentydelser

      • Vi hjælper jer frem til certificering eller akkreditering, f.eks. ISO 9001, ISO 14001, ISO 45001, ISO 13485, EN 1090-1, EN 9100, ISO 17025 m.v.
      • Vi tilbyder auditkurser, intern audit hos jer, og vi tilbyder at udføre audits hos jeres leverandører i ind- og udland.

 Procedurer kan godt være film!

Udfyld kontaktformularen, hvis du gerne vil downloade vore animationer af nogle af de procedurer,  som kræves af diverse standarder.


Persondatapolitik

Back to Top